Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers

sreda, 1. avgust 2007

Rojstni dan




Danes sem bila 1. na daljšem obisku. Po kosilu smo se babi, dedi, mamica in jaz odpeljali na obisk k moji prababici. Praznovala je svoj 87. rojstni dan. Zelo se me je razveselila. Videla me je prvič in rekla, da sem njeno najlepše darilo.




Čeprav šteje že kar nekaj let, me je pestovala kot bi še včeraj svoje otroke. Ves čas se je z mano pogovarjala in ni mogla verjet, da sem tako majhna.







Naredili smo še nekaj skupinskih posnetkov, pojedli tortico in se počasi odpravili domov.

Bilo je lepo.

torek, 31. julij 2007

Ko sem prišla na svet.



Pozdravljeni.

Sem Eva Kveder in na tem naslovu (klik) lahko vidite kakšna sem bila v prvih minutkah svojega življenja. Očka Andrej in mamica Klavdija sta me bila zelo vesela. Dan D so vsi težko čakali, ker se meni ni mudilo prijokat na svet. Čakala sem (še posebej za mamico) dolgih 11 dni. Je bila pa potem bolj vesela, saj je tudi sama rojena enajstega v mesecu.
Kar težko sem se prerinila skozi temen tunel iz mamičine maternice na ta mrzel svet. Imela sem kar 3.610 kg in merila v dolžino 52 cm. Cel proces je trajal od prejšnjega dneva (10.7.- od 22h), pa tja do 11.7.-do 20h in 19 min. V tisti lepi roza porodni sobi sta ati in mami name čakala celih 9ur in pol.

No pa uživajte v gledanju slik.

Lep pozdrav,

Eva Kveder