Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers

sobota, 19. september 2009

26 MESECEV

Uf, kako čas beži. Včasih tudi zbeži, zato objava za obmesečnico šele danes. Bolje pozneje, kot nikoli. Veliko imamo obveznosti, vreme nam je še naklonjeno, zato smo do mraka zunaj, potem se je treba pa navečerjat, umiti, pripraviti stvari za naslednji dan, prebrati pravljico in skrajni čas (med osmo in pol deveto) zaspati. Jutri je nov dan, treba je zgodaj vstati, se urediti in, zdaj po novem, jo mahnemo vsak na svojo stran. Midva v službo, Eva v vrtec. Kot sem že pri prejšnji objavi povedala, od 1.9. hodi Eva v vrtec. Nad njim je bila zelo navdušena. Petkart ga je obiskala in nato zbolela. Na srečo je bil samo močan prehlad z malo povišane temperature in obilico nerazpoloženosti. Ne, ni ji bilo za hece. V glavnem, za preživet. Potem pa s ponedeljkom zopet v vrtec. Ni šla ravno z navdušenjem, kot smo bili "vajeni". V ponedeljek in torek je bila bolj žalostna. Do konca tedna je zjutraj jokala, Andrej je stisnil zobe, ko jo je izročil Alenki, jaz pa sem odštevala minutke, da sem lahko oddirjala po njo. V sredo nam je Alenka že lahko rekla, da je bila kar kmalu po prihodu boljše volje, razigrana in da je bila podobna tisti "začetni" Evi.
Sicer pa...raste kot goba, zamenjala je celotno garderobo, pleničke uporabljamo samo ponoči, zvečer sama zaspi, a še vedno v "taveliki" postelji, kamor si je naselila tudi svoj pojšterček. Najemnino za spanje na sredini plačuje s svojo navihanostjo, crtljivostjo, prikupnostjo,... Midva uživava, ker se lahko celo noč stiskamo, zato je ne dava v njeno posteljo. Še prehitro se naju bo začela otepati ;-))) Skratka, imamo se fajn...

Čas za sprostitev ob risanki...

Vmes paše osvežilna malica (beri: skutica).

Vsebina risank zna bit zelo napeta, za prste pojest ;-)))

"Madonca ste tečni s tem fotoaparatom.
Človk še ene risanke ne more več v miru pogledat."

Hja, takole je. Mimogrede. Ste opazili novo pričesko? Nekaj dni nazaj, smo malo spremenili zunanjo podobo. Predvsem zaradi manj dela zjutraj, ko se je treba zgodaj vstat in uredit za nov "delovni" dan, pa tud zato, ker smo se mal naveličali čopkov in kitk. Še bo čas za to.