Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers

petek, 20. november 2009

ŠPORTNI DAN

Danes smo si vsi trije popestrili petkovo popoldne. Še bolj zabavno je bilo zato, ker je bila vsa zadeva nenačrtovana. Z Andrejem sva malo prej "pobegnila" iz službe in oba odšla v vrtec po Evo. Od tam smo odšli v avtopralnico in ko smo čakali na avto, smo opazovali vlake, ker je blizu železniška postaja. Rodila se je ideja. Kaj, ko bi se z vlakom peljali v Celje in z avtobusom nazaj v Žalec? Zakaj ne? In res. Ko je bil avto gotov, smo se zapeljali na železniško postajo in ugotovili, da je vlak ravno odpeljal. Odpeljali smo se na avtobusno postajo in ugotovili, da avtobus v Celje odpelje čez 5 min. Kupili smo vozovnici in se "vkrcali" na zadnje sedeže. Mmm kako zanimivo. Eva je ves čas kazala zobe (beri smejala).


Ko smo se pripeljali v Celje smo se sprehodili do železniške postaje, a smo ugotovili da je en vlak ravno odpeljal, naslednji pa je šele ob 19:30. Torej se bomo tudi nazaj domov peljali z avtobusom, ki pelje vsako uro.
Imeli smo še dovolj časa, da smo skočili v McDonald´s na krompirčke in nagece.

S polnimi trebuščki čakali na postaji.

Ni je čez nočno vožnjo ;-)))

Ekola. Ne moreš verjet kako lahko otroka razveseliš z eno običajno avtobusasto vožnjo. Vsi trije smo se imeli fino fajn in še bomo ponovili - z vlakom.